Renovering av yttertak

Vi byter yttertak om det behövs eller målar om taken. Vid målning använder vi TopShield, som  är en elastisk och hållbar ytbeläggning som varken flagnar eller spricker. Den fungerar som skydd på praktiskt taget alla takytor med en lutning på över 4 grader. Produkten reflekterar värmevågor vilket innebär att underlagets temperatur avsevärt reduceras och dess rörelser motverkas.

TopShield reflekterar värme vilket innebär att varma hus blir svalare på sommaren och varmare på vintern. Den värmereflekterande funktionen är extra markant på sommaren då det ger ett svalare inomhusklimat och bidrar till att underlaget skyddas från extrem värme.

Bindemedlets sammansättning ger unika vattenavvisande egenskaper och unik slitstyrka. Dessa egenskaper gör också produkten mer motståndskraftig mot alger och mögel. TopShield är ett täckande skydd som ger en lång kulör- och glansstabilitet, upp till 20 år. En produkt för dig som vill ha långa underhållsintervaller. Är mycket tålig och ger att varaktigt skydd mot UV-strålning, smuts, försurning, snö och hagel. Den är mycket tålig och ger att varaktigt skydd mot UV-strålning, smuts, försurning, snö och hagel. Läs mer om TopShield här.