Fönsterbyte

Som en del i vår energisparande helhetslösning byter vi fönster. Vi kan erbjuda en rad olika fönstertyper och fönsterrenovering beroende på fastighet samt kundens önskemål. De fönster vi erbjuder är:

PVC fönster

PVC är idag den fönstertyp som ökar snabbast i Sverige och är det överlägset dominerande materialet när det gäller fönster med ca 80% av marknaden i Europa. De är underhållsfria och behöver inte målas och skrapas. Fönstren är energibesparande med bra U-värde vilket gör att man får en behaglig inomhusmiljö samt slipper kallras. PVC-fönster gulnar de inte, de kritar inte samt går att måttanpassa i alla möjliga former.

 

Aluminium/träfönster

Aluminium/träfönster är ett träfönster beklätt med aluminium där det mellan träkärnan och aluminiumet finns en luftspalt för att eventuell kondens ska kunna torka. Aluminiumet fäst med clips på träet för att de olika materialen ska kunna jobba på olika sätt. Aluminium är en oöverträffad investering när det gäller hållbarhet.

 

Träfönster

Den flexibilitet som tillverkning i detta material innebär ger näst intill oändliga valmöjligheter. Med korrekt utformning och ytbehandling är trä ett långlivat alternativ som varar i åratal.
Genom att välja produkter som är testade och som har lång garanti kan du känna dig trygg att du får en lösning som varar. Träets egenskaper ger möjlighet till mycket hög prestanda. Trä går även att få i en rad olika färger.

 

 

 

 

 

 

 

 


Läs om våra fönsterbyten